Thursday, April 14, 2011

SeKoLaHKu RuMaHKu..

~ sekolah di mana tempat aku mgajar skrg diibaratkan  mcm rumah sndiri la..baru la enjoy kt skolah..ank muridku lak aku anggap mcm adik bradik aku sndiri..nk anggap mcm anak xsmpai hati lak..aku ni mude lg..huhu..i mude lg k..waa..ade yg ckp aku dah kawen..huhu..nmpak matang la tu kot..hehe..thanks for kritikan yg membina..hihi..rs diri ini begitu matang..kahkahkahkah..~

~ kdg2 ble ank murid slalu duk kongsi crite diorg nga aku, rs diri ni dihargai dn disayangi..hihi..rs mcm diorg suke aku enjoy mengajar diorg n buat lawak atau buat aktiviti yg membolehkan diorg brgerak aktif..yes.i know about it...tapi aku marah atau membebel,tau la diorg aku ni mcmane..ROTAN wajib ditangan,..sampai rotan pom dh nk pecah da..huhu..nmpaknye kne la beli rotan baru..huhu...~

~ Sekolah ni menjadikan aku terasa sperti ahli keluarga...cikgu2 lain merangkap kakak n abang2 aku dn juga mak cik2 dn pakcik2 smuanye baik2..ALHAMDULILLAH..mmg la ade jgk org yg pelik..tp xdela sepelik yg aku penah jumpe sblom ni..huhu..diorg smua baik sgt..THANK YOU ALLAH sbb bagi keluarga skolah yg baik kpdku di saat ini...smoga hubungan kekeluargaan n ukhwahfillah ni terus trjalin slamanya..smoga tiada prasangka buruk dan sbarang perselisihan faham antara kami..lindungi warga skolah kami dibwh prlindunganMU Ya Allah..amin..insyaAllah..~


Anak murid kesayangan Tahun 4 2011( Guru kelas diorg)

warga SKTB

akak2 yg baik

Logo SKTB

pendidikan khas

bilik pra sekolah elayes tempat beristirehat n solat pd hari rabu sempena hari KO-Q

makmal komputer

pintu pagar SKTB
~ SEKOLAHKU RUMAHKU..(^_*)Y ~

2 comments:

  1. bahagianya dia.
    bakal guru cemerlang la ni~ :p
    gambar cikgu laki hok mu cito tu takde ko?
    nok tgk sikit.....

    ReplyDelete
  2. hahaha..cubo mu teko hok mano so dlm gmbr ramai2 tu...hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi