Friday, September 27, 2013

PRe HoneYMooN 3 2013 : TAMAN REKREASI GUNUNG LANG ( Bhg 1)



As salam semua..
ari ni nk update about our pre honeymoon..
kenangan indah bg kami yg baru kawen..hihi

TAMAN REKREASI GUNUNG LANG..

yes..that is a good place..
al kisah kami mencari tempat ni..
sampai 2-3 kali pusing jalan2 kt IPOH..
klakar giler smpai trgelak sakit perut..
sbbnye bile smpai satu simpang salah masuk la..trlajak la..mcm2..
almklumlah xpenah pegi lagi..kehkehkeh
tp akhirnye..kami berjaya sampai tp da nk malam..
taman ni tutup lbih kurg kul 7 mlm kot..
so, xsmpat la nk jelajah tempat ni..
klu tgk dlm google,mmg cantik pmandangannye..
kami janji nk dtg lg kali kedua..hehe..
ade kmudahan bot utk mnyeberang ke sebelah tempat rekreasi satu lagi..
mcm best je..nnt la p lg..hehe
ni hasil tgkapan kt sane..jom cekidaut..












Best tmpat  ni..gerenti tak menyesal kalau pegi..hehe..jom terjah lagi k..TATA

Saturday, September 21, 2013

PRe HoneYMooN 2 2013 : TELUK SENANGIN


As salam..kali ini pre honeymoon 2 kami kt TELUK SENANGIN..

Ni peta ke TELUK SENANGIN..cari dlm google je..hehe




 Tempat ni best kalau nak p dating..atau nk tenangkan diri daripada sgala tenyen dan masalah..

nak buat family day lagi best kt sini sbb  ade tmpat BBQ, rumah rehat, chalet., kawasan utk buat aktiviti..court bola pantai pom ade..best la jugak klu dtg nga family besar..hehe

kami datang berdua je..al mklumlah honeymoon la katakan..hehe

nnt in sya Allah kami nk dtg lagi kt Teluk Senangin ni sbb tempatnye tenang dan best sgt..hehe










Saturday, September 7, 2013

PRe HoNeYMooN 1 2013 : TELUK BATIK


As salam..ari ni nk update pasal our pre honeymoon..
pra bulan madu je dulu..
al mklumlah majlis belah suami xsettle lg..hehe
kami pra bulan madu kt Perak je dulu..
in sya Allah..klu ade rzeki lebih leh la round satu Malaysia..
kt luar negara..x la kot buat ms skrg..
kami nk pastikan kewangan biar stabil dulu,..
dah stabil bru lah trpikir nk ke luar negara lak..
in sya Allah,.dgn izin Allah jua..
jom tgk gmbr2 lak..
gambar keindahan TELUK BATIK..

Tahun melawat PERAK tahun ni..hehe..















Nnt CM update lg Pre Honeymoon Part 2..hehe..TATA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi