Saturday, September 21, 2013

PRe HoneYMooN 2 2013 : TELUK SENANGIN


As salam..kali ini pre honeymoon 2 kami kt TELUK SENANGIN..

Ni peta ke TELUK SENANGIN..cari dlm google je..hehe




 Tempat ni best kalau nak p dating..atau nk tenangkan diri daripada sgala tenyen dan masalah..

nak buat family day lagi best kt sini sbb  ade tmpat BBQ, rumah rehat, chalet., kawasan utk buat aktiviti..court bola pantai pom ade..best la jugak klu dtg nga family besar..hehe

kami datang berdua je..al mklumlah honeymoon la katakan..hehe

nnt in sya Allah kami nk dtg lagi kt Teluk Senangin ni sbb tempatnye tenang dan best sgt..hehe










No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi