Sunday, June 3, 2012

KaWaN BaiKKu DaH KaWeN DaH..


~ Alhamdulillah...pd 1 JUN 2012, salah sorang kwn baik CM dah slamat dijabkabulkan dgn lelaki yg dicintainya..name kwn baik CM tu ialah Wan Marniza Wan Mahzan..hehe..tp CM suke panggil die KAK WE...saje je pnggil name tu..org lain xpanggil cmtu,biar CM yg panggil ye KAK WE...hehe..KAK WE lebih dikenali dgn name KAK IDA dikalangan family dan teman2 rapatnye kt Sungai Petani...kalau kwn2 kt IPG KSM, org ramai pnggil die WAN...hehe..~

~ Kami mule brkenalan dan brkawan sejak kami mula menjejakkan kaki di IPG KSM pd tahun 2005 lagi..ingat lagi kali prtama jumpe K.we mase hari prtama orientasi melalui KAK IJE,my roomate ms tu...hehe..xsangka kami dapat jd kawan sampai skrang..Alhamdulillah berkat niat brkawan kerana Allah..sgalanya brkekalan hingga ke hari ni dan diharapkan smpai bila2 kite brkawan krn Allah...insyaAllah amin..~

kami di zaman muda..haha


ni ms amik lesen same2..hehe
~ Haa..tu diaa..sedikit gmbaq kami ms dulu2..hehe..skrg jom tgk gmbr ms di hari majlis akad nikah dan majlis sanding beliau ye..jom jom jom....~



Pengantin berinai,kami pom berinai..hahaha


with my sis..
tgh redakan debaran pngantin...




bila lah turn CM lak ye??huhu

TU DIAAAA






~ CM dan adik smpat lg brgmbaq dan brposing spnjang kami ikut diorg p outdoor photoshoot...hahaha..cekidaut..jgn muntah dah la ye tgk CM posing..hehe..bukan slalu leh brgmbaq cmni..hehe ~












~ ok daa..hehe..smoga KAK WE dan ABG ANIP sntiasa brbahagia hingga ke syurga ye..smoga KAK WE dapat mnjadi isteri solehah buat ABG ANIP dan ABG ANIP dapat jd suami yg soleh buat KAK WE..smoga peroleh ramai cahaya mata yg soleh dan solehah..insyaAllah..amin,...~

SELAMAT PENGANTIN BARU KAK WE DAN ABG ANIP!!!

~ SEMOGA ALLAH SENTIASA MERAHMATI KALIAN BERDUA...TABAHKAN HATI DALAM MENEMPUH ALAM RUMAHTANGGA...~

love...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi