Thursday, January 9, 2014

FiRsT SCaN


Doaku untuk anakku


" Ya Allah peliharalah anak ini selama ia berada diatas muka bumi ini dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah dia dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, mudahkanlah perjalanan dalam kehidupannya,murahkanlah rezekinya.



Ya Allah jadikanlah dia sihat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya, dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."
As salam semua..ari ni CM ade appointment nga doktor utk prtama kali semasa mengandung ni..
Alhamdulillah..smuanye ok..
Cumenye kne tgkatkan lg HB darah dgn mengamalkan prmakanan yg sihat..
al maklumlah..mmg sbelum pregnant lg mmg HB CM rendah..
xpe..demi baby CM ni,kena lah banyakkan mkn suplemen dan jaga permakanan..

Kali ni CM memilih utk makan suplemen SHAKLEE..
CM dh amalkan sejak beberapa tahun da..cume x konsisten..hehe
SHAKLEE ade sediakan suplemen untuk mcm2 set..
Set Hamil..Set Kesuburan..Set Kurus,,Set untuk mcm2 penyakit..

So, kali ni CM amik suplemen SET HAMIL la sbb ngah pregnant..hehe..


Alhamdulillah..CM amalkan ikut step dan jadual yg CM surf dlm tenet..pengalaman2 drp blogger yg prnah amalkan..
Bg CM sejak amalkan suplemen SHAKLEE ni CM xde masalah ape2..alhamdulillah..
CM x minum susu,jd CM amalkan OSTEMATRIX SHAKLEE,,alhmdulillah xde masalah kekurangan kalsium..ape yg baik yg CM dapat,CM rase patut kongsi dgn org lain..biar org lain atau bakal2 ibu mcm CM leh dpt kebaikan yg sama...insyaAllah..salah satu cara kte berusaha untuk mnjaga anugerah ALLAH ni..

Lupe nak cte pasal appointment nga doktor buat kali pertama sejak mengandung..hehe..duk sibuk kempen SHAKLEE lak..hehe..





Doktor scan hnya nmpak kantung je,,huhu,,xpe la..mama dh xsabar nk tgk baby sbenarnye mase ni..excited sgt2..hihi
Ape pom mama akan jaga baby smpai baby lahir k..hehe..insyaAllah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi