Thursday, September 22, 2011

HaRi DeMi HaRi..


~SaLaM...hehe..pekabor smue yg sudi bace blog CHe MaH ni..hehe...animated,gifCHe MaH sntiasa doakan yg terbaik tuk smua yg sudi bace post2 CHe MaH dan PerMaTa2 blog CHe MaH..hehe..kerana korang smua la CHe MaH mndapat inspirasi utk terus menulis..animated,gif..terima kaseh smua..hehe...gif,avatar,animated~

~ Kira hari???knape ek??nak exam ke ape???xkn nk brsalin kot???animated,gifhahahaha...smua org duk tnye..hehe...xde pape la...saje je nk count the days...gif,avatar,animatedhehe..insyaAllah...CHe MaH kne bincang nga femili dulu pasal ni...hehe..animated,gifce teka ce teka..msti dah tahu kan...klu mlibatkan femili ni, msti smua dh tahu...hehe..emm..byk mende nk pikio ni...InsyaAllah..smoga Allah permudahkan sgalanye...nak  buat majlis kne la prepare awai2 kan?tol tak? barulah smuanye brjalan dgn lancar...hehe...animated,gifpe yg perlu dirancang tu kne buat satu persatu...xleh buat sekaligus...hangit la nnt klu buat serentak..jadi first skali CHe MaH nk buat survey dgn bantuan ATOK GOOGLE..animated,gifhehe..smua org panggil pak cik GOOGLE..biaq CHe MaH yg pnggil die ATOK lak,..hehe..  ..ok..skrg..CHe MaH dh tgk blog2 yg ade cerite pasal prtunangan diorg..yela kan ari tu CHe MaH dh cari siap2..Cik Abg tibe2 bgtau pasal tu, pe lagi,,,CHe MaH mule la mggelabahgif,avatar,animated...smpai tidur pom x lena..gif,avatar,animatedhahahaa...kelakar rasenye bile ingat balik..bile dh tengok blog org2 yg dh brpengalaman ni, leh la dijadikan panduan untuk org yg masih mentah dan muda mcm CHe MaH ni..ade la sedikit sebnyak panduan yg bagus drp blog2 diorg..mcmne diorg rancang majlis pe smua..gif,avatar,animatedthanks to all blogs' owner that i had followed last time...hehe..disini CHe MaH nak buat list secara rawak utk preparation...~

  1.  bincang nga femili...tnye pndapat diorg..tnye akak n abg yg dh ade pngalaman..FEMILI MESTI DIUTAMAKAN...animated,gif
  2. mintak tolong drp ATOK GOOGLE utk cari mklumat2 terkini pasal tunang n kawen..
  3. Tengok n hayati blog2 org yg dah tunang dan kawen..tgk n teliti prancangan diorg buat sbelum majlis..animated,gif
  4. rancang perbelanjaan (anggaran bajet keseluruhan)...
  5. rancang jumlah hantaran..
  6. rancang tema majlis..
  7. rancang barang2 yg diperlukan..

~emm...stakat ni, ini je yg CHe MaH leh rancang nga cik abg...hehe..animated,gifni tidak secara terperinci lg sbb CHe MaH belom buat lagi yg list pertama tu..hehe...huhu..animated,gifbrdebar la plak nk bgtahu femili...kahkahkahkah...emm...agegegege...gif,avatar,animatedni baru nk tunang,,,belom lg nak kawen...hehe...malu pom ade...gif,avatar,animated,emotionhahaha..ape pom korang smua doakn CHe MaH ye..supaya smuanye brjalan lancar k..smoga Allah prmudahkan sgala urusan...yela..kita hanya merancang...animated,giftapi yg menetapkan dan menjadikan ssuatu yg kita impikan itu mnjadi kenyataan tu hnya ALLAH S.W.T sahaja...animated,gifape pom CHe MaH brserah pada ALLAH..dengan izin ALLAH..aminn...~

TATA animated,gif

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi