Friday, December 21, 2012

RevieW HanTaRaN TuNanG


As salam semua..ari ni CM nak review balik pasal hantaran yg CM DIY sndiri ari tu..
post ni utk tatapan mereka yg nk DIY sndiri hantaran smoga mnjadi satu inspirasi utk korang dan kenangan CM di blog ni..hehe


ni hiasan bawah hantaran..

1. HANTARAN BUAH-BUAHAN




2.HANTARAN COKLAT




3. HANTARAN KASUT





4. HANTARAN SELUAR (JEANS)





5. HANTARAN BAJU KEMEJA





6. HANTARAN SEJADAH





7. HANTARAN SIRIH JUNJUNG + POTPURI + CINCIN TUNANG





Haa...cmne?ok tak hantaran yg CM DIY sndiri..hehe...
harap2 korang smua leh cuba DIY sndiri ye..best dan puas hati buat sndiri je..
kalau xde idea nk buat gubahan camne leh la cari sumber2 dalam tenet..
banyak sgt contoh2 yg korang leh tengok dan belajar...
kalau rase tak mampu nak buat mcm org yg amik tempahan tak pe je..
asalkan kite puas hati dgn hasil kerja tangan kite sndiri..
xperlu la nk tiru bulat2 mcm org butik pengantin buat..
kite buat setakat kite mampu je k..
yang penting hasil tgn kite sndiri lebih bermakna utk si dia..hehe
in sya Allah smoga Allah permudahkan  urusan CM dan korang yang nak bertunang dan nak berkahwin ye..
ok see u ols next time...TATA..

2 comments:

  1. Cantiknya.. Serius cantik. Berkenan sgt. Tp tgn xberseni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih baby comel..tgn tak berseni tak pe..leh cuba dan blajar..leh tgk cara2 dan contoh kt internet..mmg seronok klu leh buat sndiri..hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi