Saturday, May 11, 2013

Action Song Competition District Level 2013


As salam..ari ni CM nak post pasal esyen syong..
yes.. action song..
Murid-murid Tahun 3 2013 berjaya mndapat naib johan Action Song PKG Parit ari tu..


so, diorang berjaya ke peringkat daerah lak..Alhamdulillah..
sgala penat CM dan guru2 pengiring dan pelatih mereka ni iaitu Teacher Gangga dan Cikgu Shaliza akhirnye membuahkan hasil..

Murid-murid Tahun 3 tahun ni x sama dgn murid-murid yg sebelum ni..
Mereka kebanyakan kategori murid yang "slow learner" sket..hehe..nakalnye terlebih sgt..
ade je di kalangan murid yg ok dan "fast learner"..tetapi trlalu sedikit..
tapi smua tu xboleh jadikan penghalang utk kami melatih mereka walaupom kadang2 kami tertekan dengan pencapaian mereka..
al maklumlah mereka terlalu nakal dan susah nk dgr arahan..
kami tetap kuatkan semangat melatih mereka yg xtau byk sgt pasal English menjadi seperti sekarang..
syukur Alhamdulillah..
mereka berjaya mnunjukkan yg terbaik..

Murid-murid cmni perlu dilatih berulang kali sehingga mereka dapat..
Mereka sebenarnye boleh tetapi perlukan lebih banyak latihan lg supaya menjadi "perfect"..
Alhamdulillah berkat kesabaran dan usaha kami, mereka berjaya sehingga ke tahap sekarang..
Kejayaan yg diperoleh ni pom hasil kesungguhan mereka jugak..
Jom tengok kostum  yg mereka pakai nak..jommmm



Kostum iban ni CM buat sendiri tau..hihi..comel x?hehe






Yg ni pom CM yg buat..skirt dan inner di sponsor oleh CM sndiri..hehe












Alhamdulillah..action song SKTB 2013 berjaya dapat naib johan utk peringkat daerah..
ape pom tahniah pd smua yg terlibat...
smoga usaha kerjasama antara guru2 yg melatih kekal terjalin dan kite same2 tingkatkan lagi usaha utk dptkan tittle "Johan" lak tahun dpn dan tahun2 akan dtg...
in sya Allah..amin ya rabb..

jom tengok video aksi action song diorg..jommm





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi