Saturday, August 17, 2013

ReVieW W-Day (HanTaRaN FoR HiM)


As salam semua..
koh koh koh..huk huk huk huk...
dah berhabuk sgt da blog ni..huhu
sejak uruskn majlis kahwin ari tu dan mnjalani khidupan sbg seorg isteri utk cik abg, 
baru skrg leh bukak blog n update entri utk blog trsyg ni..rindu yg amat ni..huhu

Ari ni nk update pasal hantaran yg CM Diy sndiri jek..
sape2 yg nk sewa atau beli terus brg2 hantaran yg CM buat ni leh la inform kt comment kt bwh ni ye atau email je kt CM..

CM post gmbr je lebih2 sbb biar gmbr yg berbicara lak..hehe..jom tengokkkk...













Haa..tudiaaa...tu hnya bekas2 hantaran je tau..
smuanye CM buat dlm mase 2 minggu ms cuti skolah bulan 6 ari tu..hehe
Alhamdulillah..CM sndiri happy dgn pe yg CM buat..
yg pnting kite sndiri puas hati..biar la klu ade org lain xsuke dgn pe yg CM buat...
lantak p la diorg tu..hihihi
Jom tgk hasil akhir gubahan hantaran CM lak..hihi..jommm

hantaran 1 : beg dan rayban

hantaran 2 : kain baju melayu dan butang baju melayu

hantaran 3 : sireh junjung bntuk love

hantaran 4 : dompet n tali pinggang

hantaran 5 : songkok dan kain sampin

hantaran 6 : al quran digital dan tasbih

hantaran 7 : alat-alat mandian n perfume

hantaran 8 : cincin kawen abg


Hantaran ke 9??

huhu..xsmpat nk amik gmbr..

hantaran 9 : pulut semangat/pulut kuning n bunga telur..

tunggu dpt softcopy drp photografer bru upload lg k..huhu

Ok la..nnt CM update entri lg k..TATA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi