Sunday, December 29, 2013

DaH SaH PreGNanT...


As salam..alhmdulillah...
setelah beberapa hari.CM tekad nak buat lagi skali UPT..
akhirnya..




POSITIF jugak...alhmdulillah...

jadi kesimpulan drp dua2 UPT..dua2 positif..hehehehe



Alhamdulillah Ya Allah..jika benar aku mengandungkan hambaMU ini..
Kau kuatkanlah dia untuk terus hidup di dalam rahimku ini..
Kau jadikanlah dia hambaMU yang taat dan patuh padaMU selamanya..
Kau sempurnakanlah sifatnya dan akhlaknya..
Supaya kelak dia dapat menjadi pembela agamaMU..
Amin Ya Rabbal alamin...

Syukur tidak terhingga padaMu Ya Allah..
Bila dah bagitau hubby pasal UPT yang pertama ari tu pom die happy sgt2..ni kan pulak UPT yg kedua..lagi la die happy..die pom mcm xprcaye dah nk jadi papa tahun ni...alhmdulillah..
CM akan jaga baby anugerah Allah ni sebaik mungkin,,
walaupom masih trlalu awal, CM dh kene hati2 dan jaga dengan sebaik mungkin supaya kandungan ni kuat hingga membesar dan tiba masa bersalin nnt..in syaAllah...
smoga smuanya berjalan dgn lancar..amin Ya Rabb..






2 comments:

  1. assalammualaikum dear.. thniah !!! gelaran dan tggjwb yg zara nak sgt2 !! sob..sob.. blom bpluang lagi.. harap lepas ni turn zara dan suami pulaa.. doa kn yaaa.. insyallah.. amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks zara..insyaAllah zara..stiap org pasti ade rzeki yg Allah tetapkan,,.smoga zara n suami juga brpeluang merasai pengalaman ini..teruskan brdoa k dear..in syaAllah.. ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi