Friday, July 6, 2012

SaaT KISSM ku..

As salam semua yg tertunggu-tunggu post drp Che Mah..ade ke???hehe..xdela..sje je gurau..ari ni CM nk cite tentang pengalaman CM pegi KISSM pada 3 Julai hingga 5 Julai 2012..alhmdulillah,..selamat dan tamat sudah....tau tak KISSM tu pe??haa..bg yg xtau..tgk gambar kt bwh ni ye...




~ Dah tau ape itu KISSM???dah tau kan..bg sesiapa je yg kerjayanya dalam perkhidmatan awam,kenalah KISSM...kepada yg tak penah kursus ni lagi..jgn lupe mohon KISSM ni sbb pe..kalau tak mohon, byk keburukannye..salah satu drpnye, xdpt la disahkan jawatan dalam perkhidmatan awam..dan bile dah pencen, xdptla duit pencen ye..huhu..kan rugi tu..lagipom bg CM, tersangat la rugi bg pegawai2 perkhidmatan awam yg tak sah jawatan lagi x p KISSM ni..bile dh p kursus ni, mcm2 ilmu kite leh blaja dan dapat tingkatkan pengetahuan tentang profesion perkhidmatan awam amnya dan khususnye bagi profesison perguruan..di samping tu, guru-guru yang betul hayati segala pengisian dlm KISSM ni akan cuba perbaiki diri sendiri untuk menjadi pendidik yang lebih memahami ank muridnye dan niat ikhlas utk membantu dalam kemenjadian murid...CM sendiri ingin melakukan tranformasi dalam diri dan jua semangat tuk pastikan murid2 CM berjaya dalam hidup mereka..insyaAllah..yg penting niat ikhlas kerana Allah..niat kerana nk bantu anak bangsa utk menjadi perintis dan penyelamat serta pemimpin agama, bangsa dan negara..insyaAllah..~


~ KISSM kali ni diadakan di TELUK DALAM BEACH RESORT, PANGKOR,,.best gilerrr duk kt sini,..rase nk pegi lagi...nnt dah kawen nk honeymoon kt sini la..hehe..jom tengok keindahan TELUK DALAM ni..jom jom jom...~



~ amacam?? cantik kan?? ade bakat x CM jd photografer??hehe..CM mmg teringin nk amik gambar2 yg menarik cmni..suke jugak seni gambar..hehe..kalau dtg sndiri, nnt tau la cmne rupa keadaan disini..mmg best..da dtg sini rase xnak balik je..hehe..jom tengok gambar lg ye..kali ni kte tgk suasana dlm bilik resort CM lak ye..hehe..jom jom...jom tengok tengok..(ikut lagu jom heboh..hehe) ~


~ mule2 je CM dan kawan2 sampai kt sini, kami disambut meriah dgn alunan muzik..best sgt..rase disambut mcm org2 besar..ye la sbelum ni p kursus kt PANGKOR, xde lak disambut cmni..hehe~



 ~ kalau korang semua leh datang sini, mmg satu pengalaman yg brharga la..xrugi la dtg sini..kt sini die ade pakej2 trtentu, leh utk family, pakej romantika(utk honeymoon) dn mcm2 pakej lagi la..(mcm promoter tempat ni lak...serius bessstttt...)  ni antara gambar2 CM mase KISSM..hehe~



my roomate, amira..
kwn2 satu KISSM, ayu norbaiti, ermalina dan amira..hehe..nice time with u olss...lenkali kite jumpe lg k..hehe


~ tiba lah saat yang mendebarkan bile tibe ujian akhir KISSM pada 5 JULAI 2012..ohhh tidakkkk...~



~ alhamdulillah drp kul 9 pg hinggalah kul 12.30tghari , kami bertungkus lumus dan berperang di medan peperiksaan..wah..agak mencabar ujiannye...nasib baik soalan yg dijangka keluar dalam ujian subjektif...THANK YOU ALLAH..hehe...akhirnye..dah habis jawab soalan, pe lagi..siap2 p photoshoot la..org lain ade lg ngah jwb exam, CM dan bberapa org kwn xsabar2 nk brgambar buat kali terakhir..dah habis jawab, pe lagi nk ditunggu, kitorg anta kertas jawapan dan p brgambar..hehe..~


~ hehe..dah abis photoshoot, kitorang pom packing barang n then balik la ke tempat asal..hehe..TATA TELUK DALAM BEACH RESORT..nnt CM dtg lg ye..hehe ~



TATA TITI TUTU...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi