Sunday, October 23, 2011

Koleksi Gelas Unik dan Kreatif


~ Gelas..cawan..mug..atau sebagainye yg unik dan kreatif..animated,gifhehe...animated,gifCHe MaH sgt suke mlihat idea kreatif sperti ini...animated,gifsumber drp ATOK GOOGLE..~


kalau dapat mug ni knelah ikut peraturan yg telah ditandakn tu..hehe..sbenarnye mug ni lebih ssuai utk individu yg jenis teliti dan cermat..stiap org ade selera masing2..hehe

mug ni ssuai utk sarapan atau minum petang..nk hidang pd tetamu pom bagus gak xperlu lg nk kne hidang biskut ats pinggan lain..hehe..letak je kt dlm ruang tu..

mug ni lak mcm perli org tua yg xde gigi je..hahhaa


mcm zip baju daaa...

pelik tapi unik...hehe

mug ni mmg kne diisi dgn nescafe atau kopi je ye..hahhaa

kelakar la gelas ni..penutupnye mcm payung..hehe


gelas ni ssuai utk yg brpasangan..xkire sweet couple ke, adik bradik kembar ke,kwn karib ke..leh je mane2..hehe..dah mcm pil org senggugut lak sbb ade wrna pink..hehe

sgt kreatif..mcm keyboard daa...hehe

xsanggup rase nk minum air dlm gelas cmni..ish ish ish..

kreatif sbb ade tmpat tuk letak sudu..hehe


ni pom kreatif..mcm filem star wars..bg peminat2 setia star wars trutamanye kanak2 mmg akn cari dan gune gelas cmni kan..hehe

gelas ni sesuai utk komposer dan penyanyi..dan yg minat main gitar dan main muzik...hehe..sgt kreatiff

gelas ni mcm botol susu bayi la..haha..

opsss...ni mcm censored sket..hahhaa...tp xpela..yg pnting unik dn kreatif..animated,gif

gelas ni mmg ganas..utk yg jenis panas baran..atau rase die tu baran..gunelah gelas ni..ssuai sgt dgn korang....hahhaa

yg peliknye..cmne nk minum gune gelas ni ek??gif,avatar,animatedhairan bin pelik..gif,avatar,animated,emotionhehe

gelas ni ssuai tuk wanita2 brkerjaya atau suri rumah pom boleh..asal wanita je..hehe..

cute sgt..

gelas ni ssuai tuk atlet2 trutamanye yg main tenis atau yg suke prmainan tenis..hehe..

comel dan kreatif..

hehe..siap ade penutup gmbar rambut die lg..mmg menarik..hehe..

cawan ni pom sgt unik..boleh juge dihidangkn utk para tetamu yg suke minum air byk2..hehe..
yg ni lak ssuai utk digunakan di restoran atau kedai makan utk disediakn kpd para pelanggan.....snang dibawa kemane2..jimat masa dn tenaga..hehe

ni lak gelas jenis pe ni??hahaa..nk minum dlm gelas ni pom xlalu la..huhuhu..mcm getah tayar basikal daaa...

mug ni ssuai tuk para saintis dan cikgu2 sains..hehe..mcm bikar..nk buat eksperimen ke ape..hehe

ni lak sesuai utk fotographer,,jgn trtukar dengan kamera sudahh..hehe
ni lak mmg gelas yg unik..bile xde air, gelas tu mmg wrna hitam,..tp bile dh diisi dgn air,,trutamanye dgn hot water,gelas akn brtukar mnjadi putih..hehe...sgt kreatiff

ni pom same gak..bile air tu sejuk,gelas jadi wrna hitam..bile air kt dlm gelas tu panas, gelas akan brtukar mnjadi warna putih..hehe,..so creativeeee...
ni lak lagi kreatif..khas utk org yg sgt memintai pemandangan dan seni lukisan..hehe..bile air penuh dlm gelas, lukisan laut tu akan menenggelamkan gmbr gunung yg wrna puteh tu..dn bile air dh abis diminum, gmbar gunung wrna puteh kembali kelihatan..hehe...sgt sgt sgt kreatif..kan best dpt miliki satu gelas cmni..gif,avatar,animatedhehe..
gelas pelbagai gaye...
TATA animated,gif

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi