Tuesday, November 22, 2011

SChoOL HoLiDaYs ARe HeRe


~ As SaLaM..ape khabar smua??CM harap smuanye sihat2 la ye..CM pom sihat cume ade batuk2 sket..biasela perubahan cuaca..dgr2 kat berita sebelah pantai timur,air mkin naik..gif,avatar,animated,emotionhuhu..arap2 rumah CM xdinaiki air..kalau kt kmpung lak, arap2 smuanye dlm keadaan slamat..insyaAllah..huhu..~

~ Musim cuti sekolah dah sekarang ni, CM baru leh cuti tau..animated,gifye le kene jadi penceramah motivasi lak kt skolah ari ni..esok baru leh balik kampung..yeayyyy...gif,gif,avatar,avatar,animated,animatedsuke suke suke sangattt..hehe..pagi tadi CM jadi penceramah motivasi pom sampai sakit anak tekak...animated,gifseparuh je murid2 hadir..gif,avatar,animated,emotionsemalam lagi la sikit..deme2 ni kekurangan motivasi dalam diri...sebab tu jadi camtu..belajar pom macam nak tak nak je..ish ish ish..animated,gifbile la deme2 tu nk berubah yek??huhuanimated,gif...(awat ckp peeghok lak ni..hahaha..)CM sebagai guru diorg,animated,gifrase amat sedih dan terkilan sebab ade di kalangan diorg tak sedar2 lagi tentang kpentingan ILMU..animated,gifcakap banyak kali pom tak gune..gif,avatar,animatedbagi nasihat pom masuk telinga kanan keluaq telinga kiri..animated,gifnasib baik ade jugak yg reti bahase..ade yg sedar dan nak berjaya..ade yg nak berjaya tapi malas..animated,gifade yg nak berjaye tapi usahanye hampeh..animated,gifade yg nk berjaye tapi bergantung pd org lain...gif,avatar,animatedmacam2 ragam murid2 di sekolah ni..huhu..~

~Abis cite pasal murid..animated,gifCM nk cite pasal cuti CM lak..huhu..cuti CM kali ini akan diisi dgn latihan2 memandu di jalan raya...hahahaha..bunyi mcm baru nak amik lesen lak..padahal dah dapat lesen besor dah..huhu..CM dikenekan latihan atas sebab abg2 CM yg suruh..animated,gifdiorg nak CM berlatih bwk kete MYVI VIOLET tu kt atas jalan yg besor2..jauh2..brlubang2..mcm2 la..animated,gifCM kan xpenah bwk kete kt jln2 cmtu..bwk kt kawasan kampung leh la..hahaha..yela..nanti nak bwk kete tu balik PERAK lak..huhu..abg2 CM bimbang kot..diorg takut adik die tak mahir bwk kete kt jalan2 cmtu sbb tu kene practice...animated,gifhehe..animated,gifTHANKS A LOT ABANG2 KU..animated,gifsmoga ALLAH merahmati kamu semua..hehe..gif,avatar,animatedjadi cuti kali ini diisi dengan sebaik mungkin..tapi yg sedihnye CM tak dapat nk update blog CM ni nanti dlm cuti..gif,avatar,animatedhuhu..sedihnyeeeeee....gif,avatar,animatednanti mesti rindu la kt blog ni....sabor je le..gif,avatar,animatedhujung bulan DIS baru CM kembali lagi...hehe..kalau masih dipanjangkn umor..insyaAllah..~



~ Ok la...HAPPY HOLIDAY kpd sesiape yg cuti panjang ye..gif,avatar,animatedsmoga cuti kali ini dimanfaatkan sebaik mungkin...insyaAllah..sehingga kita ketemu lagi..assalamualaikum..~


TATAanimated,gif

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi