Tuesday, March 27, 2012

BuSy TeaCheR



~ Sorry CM lame dah x update blog ni..huhu..rindunye nk update belog tapi sbb SIBUK MEMANJANG je.. nga MACAM2 JENIS TETAMU2 yg nk datang ke sekolah..CM kne la prepare mcm2 benda..tapi ape pom smua tu menyeronokkan..hahaha..buatlah sesuatu perkara itu dengan seronok dan tenang insyaAllah kita akan rasai nikmatnya..hehe..smoga semunya berjalan lancar..amin...~

TATA..

2 comments:

  1. macam 2 la tugas sorang guru =)
    -MKS-

    ReplyDelete
  2. hehe..tula..mcm2..org yg jd guru je tahu ape tugas2nye..bkn je kne mngajar..mcm2 benda die kne buat..die lah kerani, dielah jurulatih, die lah akauntan, die lah pekebun,mcm2..huhu..kdg2 ada jgk yg xpuas hati dgn guru..yela sbb gaji guru kan slalu je naik..tp padahal gaji naik pom,tugas2 pom mkin brtambah..huhu..hnya guru shj memahami guru..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi