Tuesday, March 20, 2012

SeSuaTu YaNg BeRMaKna,,,

~ As salam...readers smua sihat??alhamdulillah smoga smua sihat2 aja ya..hehe..CM sihat walafiat..CM nk kongsi sesuatu yg bermakna yg baru CM dapat semalam..alhmdulillah dah order bulan lepas lagi..nasib baik dapat gak..nak tahu tak ape die tu??hehe..CEKIDAUT..
























Haa....TADAAAAA....ni la dia...Al-Quran dan Pen Digitalnya..hehe..



~ Actually CM syg sangat QURAN ni tau..tapi demi kasih syg kt parents..CM nak hadiahkn kat diorg..kalau kita hadiahkn benda yg kita paling syg kt org yg kita sayang, itu lebih bermakna dalam hidup kita..hehe..sebabnye..kdg2 bila tengok org bahagia dgn pemberian ikhlas drp kita, kita akan lebih bahagia..tu bg CM la..xtau la bg org lain cmne lak..huhu..ingat nak bagi mase cuti sekolah ari tu lg tp tak dapat lagi QURAN ni..mungkin akan dihadiahkn kt diorg bile cuti sekolah akn dtg..hehe..nak balik kmpung bkn senang...jauh bangat seh...huhu..trpaksa la tunggu cuti panjang...huhu..smentara tunggu nak cuti CM gunalah jap..hehe..nak tahu gak ape keistimewaannya...nak explore smuanye ..kalau ade rzeki lebih nak beli satu lg,..utk simpanan sndiri..insyaAllah...~

~Ape salahnye kita gunakan rezeki yg kita dapat dalam hidup utk beli barang yang lebih kepada peningkatan rohani dan iman dlm diri..yg penting niat kita tuk cari keredhaan Allah..jgn niat nk menunjuk-nunjuk lak..huhu..ape salahnya kita korbankn sedikit harta yg kita ada utk perjuangkan ISLAM dan perbaiki iman dalam diri..insyaAllah..hehe..utk renungan bersama..~

SEMOGA MENJADI AMALAN...JOM BELI...hehe

TATA..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi