Sunday, April 22, 2012

KarNiVaL BahaSa PKG Parit 2012

~ As salam semua...lame dah CM x update blog ni sbb sibuk memannnnjaaannnnnggggg je...pada 18 April 2012 baru2 ni ade karnival bahasa PKG Parit..sekolah CM jadi tuan rumah, sbb tu cikgu2nye sibuk yg amat...huhu..ni antara gambar2 di hari kejadian...hehe..jom tengokkkkkk ~



banner ni CM yg buat..huhu..cantek tak??

hasil kerja tgn CM dan cikgu2 lain..hehe


~ sblum karnival ni berlngsung...CM ditugaskn menjadi guru bg melatih murid2 ACTION SONG...CM dan guru2 lain iaitu  Pn Gangga Devi dan Cik Nor Shaliza melatih seramai 15 org murid thn 3..hehe..sgala penat lelah kami akhirnye trbalas..alhamdulillah murid2 kami dapat JOHAN ACTION SONG PKG PARIT..tahniah semuaaaaaaaaaaaa.....~

ni aksi murid sebelum prtandingan..hehe..comel kan diorg??? CM n cikgu2 lain jgk yg make up diorg ni...hehe

Ni antara sekolah yg bertanding...SK PARIT











Murid2 Action Song Sk Tanjung Belanja brsama guru2 yg melatih mereka..=)
Jom tengok video diorang lak..hehe..


~ Kejayaan ini menjadikan murid2 action song SK Tanjung Belanja mewakili PKG Parit ke peringkat daerah perak tengah..smoga membawa kejayaan di sana nnt...insyaAllah..amin ~


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi