Monday, April 9, 2012

LuKiSaN IKaN 3 DiMeNSi YanG HeBaT

~ As salam..hai..lame dah tak update blog ni..windu sgt nk update..alhamdulillah sekarang dh kurang sibuk sket..walupun ngah sibuk jugak, tapi cuba cari ruang masa nk tulis blog ni..sekarang ni CM ngah latih murid2 thn 3 "Action Songs"..utk Karnival Bahasa Peringkat Zon PKG Parit minggu depan..jd sibuk jgk la..tapi nasib baik bkn latih sorg2..ade jgk cikgu yg brpengalaman iaitu Pn Gangga dan Cikgu Liza..smoga smuanye brjalan lancar...~

~ saje je cari cari kt ATOK GOOGLE pasal seni..tengok2 ade seni Lukisan Ikan 3 dimensi ni haa..seronok CM tengok seni ni..maklumlah org yg suke giler kt seni ni cmtu la..kalau org yg tak suka seni mmg xde rase ape pom..hehe..jom kite tengok hasil lukisan yang cukup mengagumkan ni..rase nak buat jugak tapi bukan senang ni ye..takpela..berangan jela ye..CEKIDAUTTT..~





























~ Haa..dah tengok kan hasil seni yg hebat tu..tapi tau ke sape pelukisnye??ni haa gambar pelukisnye..dari JEPUN...~


~ Namenye RIUSUKE FUKAHORI.. bagi CM mamat jepun ni xdela seensem Lee Seung Gi..kikiki..tapi hasil seninye sangatlah ensem dan hebat..sungguh hebatnya kuasa Allah mengurniakan ilham seni seperti tu kepada si RIUSUKE ni...segala yg dihasilkan oleh si SUKE ni adalah anugerah drp ALLAH..same2 kite hargai hasil seni  seperti ini sebagai menghayati kekuasaan Allah mengurniakan ilham sedemikian..hehe..~



Jom tengok video si SUKE ni plak..hehe



OK..TATA..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi