Tuesday, November 20, 2012

BaJu TuNaNGKu PaRT 1


As salam..ari ni CM nk update pasal baju tunang CM yg dibeli minggu lepas..
simple jerr..harga dalam RM 100 - RM 150..standard la tu kan..
baju ni jenis kain satin yg dikira ok la..bkn yg jenis biase..
sbb tu harganye RM100 ke atas..bila terpegang baju ni rase sejuk je..CM terus try fitting..ase dah mule brkenan pom..hehe..mule2 tu mmg dah nk beli baju ni..tp kakak ajak p tgk tmpat lain lak,.
Dah pusing2 satu tempat Jalan TAR ari tu, CM dah ase xde mood da nk cari lg..
ase mcm dh brkenan nga baju tu jgk..
akhirnye CM ajak gak kakak p tmpat baju td..
CM pom terbeli la baju ni..hihi..hehe..seronoknye..hehe..
CM nekad nk tambah2 sket2 labuci ke ape2 yg warna gold kt baju ni..
yela dah tema hijau apple dan gold kan..kne la ade warna tu..
lagipom baju ni prlu di make up lg sbb nmpak kosong je..hehe..



ni dh jahit da labuci tu kt bhg bawah baju sket2..hehe

Dah nmpak kan sket2 rupe baju ni kan..alaa mini kurung biase je..nnt CM update lg pasal baju ni..hehe..
nak hmpir sminggu gak la mengadap baju ni..
yela CM jahit labuci sket2..xnak la pressure lak..kne buat sket2..jgn paksa diri kalau xde mood nak buat..nnt lain lak jadinye..
better jahit labuci tu sket2 dan prlahan2..xperlu la nk cepat2 siap..
biar lambat asalkan hasilnya kite puas hati..hehe..
setakat ni dah hampir 70 % dah siap jahit..
semoga semuanye brjalan lancar..amin..insyaAllah..

#Tunggu hasil DIY labuci baju tunang CM ye..hehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi