Wednesday, November 21, 2012

DIY HB (IDea)


HB = Hand Bouquet..

Bunga Tangan adalah sebagai penyeri utk si puteri yang nak bertunang, akad nikah dan bersanding..
ianya hanyalah sebagai hiasan tangan..bergantung pada diri masing-masing untuk memerlukannya atau tidak..
ade sesetengah bakal pengantin suka DIY sendiri bunga tangan ni ikut suka hati je..mcm CM gak..
nak tempah pom boleh..leh tengok dlm tenet ttg tempahan..
setakat ni CM tempah jgk utk wedding nnt takut xsmpat nak DIY sndiri..
tapi xpasti lak diterima atau x..tgk la thn dpn cmne..
untuk majlis tunang, CM DIY sndiri je..
dengan izin Allah..smoga smuanye berjalan dgn lancar..
sbelum nak DIY sndiri kene la skodeng dan cari dalam tenet dulu tentang IDEA dan HASIL KREATIVITI orang lain nak DIY HB ni..
gmbar2 kt bwh ni antara yg menarik la..kalau nk tengok lg leh cari dlm tenet atau majalah2 ye..hehe..
GOOD LUCK kpd sesiapa yang suka DIY sndiri ape2 je...
same2 kte kembangkan idea dan kreativiti yang diilhamkan oleh Allah utk kite demi menghasilkan sesuatu yang brmakna dan menawan gitu..hihihi





























































*louise 943 po* a brides bouquet of ivory roses,pu


 Sumber
flowergem4u

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi