Saturday, November 10, 2012

Khas UnTuKMu..SaHaBaTKu KiNi MiLiK ORanG


As salam semua..entri ni khas buat pengantin baru ZUHAIMA DOLAH dan pasangannya HAFIZOL HASHIM..

Ari ni CM sgt sedih..huhu..Hopeless Cry
CM sedih xdpt hadir ke majlis perkahwinan sahabat CM yg CM sayang dan rindu sgt..tapi dlm mase yg same CM sgt happy sbb sahabat CM dah kawen..heheheHi Hi
hati ini rase nk pegi sgt2 sbb dh lame xjumpe dgn die..ZUHAIMA DOLAH..


walaupom hmpir 9 thn kami tak jumpe..tp kami tetap brhubung melalui sms dan calling..huhu..Photobucket

kami mase belajar same2 di MRSM Pengkalan Chepa..huhu..mmg trserlah gigi CM wktu ni..waa..malunye..Blushy

Tanggal 10.11.12 ari tu..tarikh yg cukup unik..CM nk call EMA tp die mesti sibuk dgn prsiapan..nak pegi sgt2 tapi keadaan tak mengizinkan..
rase bersalah sgt sbb xdpt tunaikan prmintaan die..huhu..Photobucket
ape pom EMA..mah sntiasa doakan yg trbaik buat EMA dan SUAMI..
smoga kalian sntiasa berkekalan dan berkasih syg hingga ke syurga yg abadi..
hanya doa yang dpt kukirimkan dr jauh..huhu..
hadiah kawen nnt mah pos kan ye..huhu..
kepada EMA..sahabatku..maafkan mah sbb xdpt hadir ke majlis hari bahagiamu..
rase brsalah sgt..huhu..mintak maaf ye MA..Sorry - Respect




Alhamdulillah..dpt tgk gmbr kawen EMA walaupom xbyk mlalui facebook..seronok dn bahagia sgt bila tengok gmbar di ats sbb terserlah kebahagiaan dan kegembiraan drp wajah EMA di samping suami tersayang..Blush & Love

SAHABATKU KINI MILIK ORANG..
Semoga dirimu menjadi isteri solehah buat suamimu dan ibu mithali utk bakal anak2 mu..insyaAllah..
kepada suami EMA..jaga EMA baik2 ye..hehe..Photobucket

Jika Allah izinkan, pasti kita akan bertemu lagi..huhuhu..
(tibe2 mengalirkan air mata sbb teringat kenangan manis dan duka bersama dulu..)Cry Away




Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim..
Kau titipkanlah kebahagiaan buat mereka yang mencari keredhaanMU dan mengikut sunnah NabiMU..
Ya Allah Ya Tuhan Kami..
Kurniakan Rahmat Kepada pengantin ini..
hidup sebagai Suami Isteri Agar Kekal Abadi hingga akhir hayat..
Aman Damai Yang Berkekalan Di Alam Rumahtangga..
Sihat Walafiat..
Dimurahkan Rezeki Dan Dilanjutkan Usia Dengan Mendapat Zuriat Yang Soleh
Serta Mendapat Syafaat Daripada Junjungan Besar Nabi Muhammad SAW.

~ Amin Ya Rabbal Alamin ~





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi