Sunday, February 24, 2013

AdLiMaH's WeDDiNG NoTeBooK


LAGI 5 BULAN SEBELUM HARI BAHAGIA..Instant Love photo love.gif


As SaLaM..ari ni CM nk update about wedding notebook..hehe..
saje nk brkongsi kt sini sbg kenangan spjg preparation..
utk lebih perancangan lebih strategik dan sistematik, CM prefer buat notebook..hihi
ape2 je yg penting perlu ditulis dlm notebook ni supaya xde perkara pnting yg akan tertinggal..in sya Allah..
kite hanya mampu berusaha..
smoga ALLAH merahmati usaha ini..amin ya rabb..

buku ni jgk akn mnjadi kenangan manis utk CM dan bakal suami serta anak2 n cucu yang bakal dilahirkan...hihi..
excited sgt sbb nk berkeluarga ni..
nak lahirkan anak2 yang soleh dan solehah serta keluarga yang harmoni dan dirahmati ALLAH.. photo adore.gif
impian semua orang kan..in sya Allah..
yg penting niat kita kerana ALLAH..



Haa..ni dia cover buku kami..hihihi..



Yang ni antara kandungan dalam notebook special ni..hihi













Itu lah die serba sedikit mengenai our wedding notebook..
smoga apa yg dirncang dlm buku special ni dpt dilaksanakan dengan sebaik mungkin dan dengan tenang semestinye..amin ya rabb..
smoga mnjadi inspirasi buat bride to be like me..hihi..
prepare dr awal ada bagusnye sbb kte xdelah rase terlampau menggelabah nnt bile saat akhir utk tibe waktunye hari bahagia itu..
smoga sgala urusan kalian dan urursan CM dan en tunang juga dirahmati Allah dan selamat semuanya..amin..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi