Wednesday, July 17, 2013

ReVieW Of CM W-Day's CHeCKLisTs


Lagi 3 minggu lebih nak kawennnnnnnn....

As salam..ari ni CM nk review balik Checklist W-Day yg CM buat dr awal smpai skrg..
so, mudah la sket nk rujuk balik mane yg tertinggal..
nk hampir da waktu tu, jantung  mestila berdebor..
takut ade benda atau perkara penting yg trtinggal...
harap2 smuanye berjalan dgn lancar..in sya Allah..amin ya rabb


Fuhhh..byknye checklist smpai part 15..
hehe..xdela..kadang2 CM copy je checklist yg lepas dan update sket2 mne yg dah berubah atau dah settle..
semua tu memudahkan CM check balik mane yg belom settle atau yg dah settle
so..ape yg dirancang terurus dan berfokus..
supaya matlamat dan pengurusan majlis berjalan dgn lancar tercapai..
In sya Allah..

"Kita hanya mampu merancang..namun Allah jua yg menentukan.."

ape pom kite kne cuba berusaha dan perbaiki mane yg kurang..
usaha sehabis baik bkn hanya separuh harapan je..
mesti kuat semngat dan fikir positif..yeahhhhh..

Next post, CM akan ceghite pasal hasil2 drp pengurusan Checklist ni..
contohnye kad kawen CM..
baju kawen CM..
hantaran utk cik abg CM..
dan lain2 lg..
khas untuk readers yg sudi membaca post2 CM yg bakal pengantin baru..
harap2 leh jadi inspirasi buat korang..sje je nk share..
smoga bermanfaat..hehe

ok..TATA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi