Wednesday, March 27, 2013

PeLaMiN IdaMaN


LAGI 4 BULAN NAK KAWEN...

As salam..entri ari ni pasal PELAMIN IDAMAN CM..hehe..
CM dah pegi satu butik ni..
tauke butik tu bg peluang kt CM utk cari pelamin2 idaman dlm tenet atau kt mane2 slain gmbr2 pelamin dlm album butik trsebut..
wahh..bestnye..layanan dan servis mmg bagus..
Alhamdulillah ALLAH temukan CM dgn org2 yg baik2 dan fahami ape yg kte nak..
harga pakej pom xdela trlampau mahal sgt..huhu
so..CM ape lagi cari dlm tenet..dlm facebook dan dlm google terutamanye pasal pelamin idaman ni..hehe..
tapi buat ms skrg ni xtau lg nk pilih yg mane..
smuanye cantik2..huhu..dah rambang mata lak..
jom tgk gambar2 pelamin yg gojes dan awesome di mata CM..hehe


















































































Haa..amacam..byk kan pilihan..xtau lg nk pilih yg mane..
yg pasti tema pelamin CM ialah PURPLE + BLUE TURQOUISE + PINK
kalau sape2 nk research pasal pelamin leh rujuk name butik tu yg trcatat dlm gmbr tu kt dalam facebook ye..korang leh cari dlm album butik tu..hehe
yg lain2 tu CM cari dlm google je..
ok la..nnt CM update lg pasal pelamin ni..yg mane satu jd pilihan ye?? hehe..tungguuuu..hehe



1 comment:

  1. Kami ada info mana nak dapat pelamin murah lagi best!

    http://tapntip.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi