Saturday, March 2, 2013

I CaNNoT WaiT




LAGI 5 BULAN SEBELUM HARI BAHAGIA.. photo adore.gif



I cannot wait....OMAIGOD OMAIGOD.. photo 382689.gif



As salam..actually, bukan tak sabar nak kawen..hihi..
xsabar nk tengok hasil design baju CM ari tu laaa..
yela..kain dah siap beliiiiiiiiii...yeayyyyyyyyyyyyyyyyy
yg ni design yg CM buat ari tu..hihi..
xsabar nak balik cuti skolah bulan 3 ni..hihi





Lastly, CM dpt beli gak kain2 utk baju di atas dan baju en tunang skali for solemnization event..

oh..i cannot wait...*wink wink wink*

CM beli kt Gedung Kain RIAMODA..kdai kain ni sebenarnye under JAKEL..so, tak dinafikan kualiti kain2nya setimpal dengan harga2nya..hihi..
tapi alhmdulillah..CM p beli waktu kedai ni ngah promosi..
CM amik pakej pengantin punye..
mmg jimat sgt sbb kurang dr bajet CM..
terima kasih pd RIAMODA kerana sudi bagi diskaun harga lebih lagi sbb die tahu CM nak kawen kan..hihi..

TADAAAAAA...





Haa..ni adalah baju CM for solem event..cantik tak?cantik tak?? hikhikhik
wahhh..excitednye nk tgk jadi baju..
( mcm xpenah jumpe kain lak..hahaha..)


Yg ni lak baju utk en tunang..hihi..
siap beli kain sampin dgn harga yg murah lg walaupom harga asal mmg mahal..
yela..sbb pakej pengantin punye pasal..hihihi





Syukur Alhamdulillah..dah setel pasal baju akad nikah..
cume nk tunggu siap jela..hihi

Rase mcm dekat dah nk kawen je..padahal ade lg 5 bulan..hehe.. (eee..gatainye..)

Semoga semuanye berjalan sperti apa yg dirancangkan..amin ya rabb..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi