Sunday, May 22, 2011

MaLaM MSSM 2011

keindahan malam MSSM 2011
~ Assalamualaikum semua..salam sejahtera kpd yg bukan muslim..hehe..CHe MaH nak kongsi  pasal MSSM ari tu pd 20 MEI 2011..Perak menjadi TUAN RUMAH..CHe MaH kene jadi guru pengiring la..almaklumlah..i'm single but not available..hihihi..animated,gifnak kena bawa murid sbanyak 39 org..bkn CHe MaH sorang la jadi guru pengiring..tp ade 5 org lagi..kitorang naik bas p STADIUM PERAK..bertolak daripada pukui 3 ptg lagi..majlis prasmiannye start pukui 8.30 malam..hahaha..takut sesak la nnt..tu yg bertolak awai2 lg..hehe~

suasana petang sebelom malam mnjelma


~ Waktu petang tu trsangatlah boring..animated,gif  tapi naseb baek ade jgk la rehearsal kt tengah2 padang tu..rehearsal tuk prsembahan malam nnt..tp yg x syok nye..bile murid2 nak buang air..animated,gifalahaii..dahla tandas pom..aishhh...animated,gifhuhu..surau pom jauh..animated,giftrpaksalah jalan jauh2..yg pihak yg berkenaan pom x cakna dgn masalah yg melanda..dah tau ramai yg datang, buatlah tandas banyak2..tapi knela bersih jugak..org2 dari negeri lain pom mcm x berkenan la nk datang stadium ni lagi..kalau pelancong dari JEPUN, sah2 diorg xnak datang da..huhu..bkn JEPUN je..negara2 lain pom..huhu..sedehnyeee..animated,gifCHe MaH terpaksa luah kt sini..xpela..xde org tahu pom xpe..kalau nk dilaporkan, baik p lapor kat suratkhabar..barulah diorang sedar..huhu..tapi CHe MaH x suke publisiti murahan ni..Photobuckethuhuhu..ape yg diharapkan moga2 pihak yg berkenaan cakna dengan masalah tersebut walaupom nampak remeh je..~

rehearsal
ank murid pom siap posing lg

cikgu2 lak yg posing


naseb baek ade bekal leh mkan wktu kebosanan melanda
~ Jom tengok video kemeriahan malam tu nak??bestttt..animated,giffirst time CHe MaH tengok bunga api betoi2 ats kepala CHe MaH..ape lagi..siap rakam dn amik gambar byk2 la..animated,gifkenangan manis yg xdapat dilupakan seumur hidup..pastu ade pulak cahaya2 daripada TANGLUNG 1 MALAYSIA..animated,gifamat menarik dan teruja..hehe..rugi sape x tengok live malam tu..hihi ~

ni waktu pembarisan kontingen2 negeri


kontinjen negeri PERAK
MELAKA


SABAH
MELAKA

TERENGGANU..negeriku,,

SARAWAK
KELANTAN


KEDAH


KEDAH LAGI..yg kelakarnye maskot diorg siap wat drama lg kt tengah2 stadium tu..haha

maskot Burung Helang yg kelakar n pandai posing tau

WILAYAH PERSEKUTUAN
Che Mah n Cikgu Liza
ni selepas smua kontinjen berbaris

ank2 murid nmpak ceria
video

~ kemeriahan malam kemuncak MSSM,,percikan bunga api,,,animated,gifceronoknyee~


betol2 ats kepala Che Mah ni..aaaa..help meee




video

~ cahaya tanglung 1 malaysia memecah rekod dan trcatat dlm Malaysia Book of Records,,cantik sangat...animated,gif~





~ semoga kenangan mlm ni terus mnjadi sumber inspirasi dlm hidup..knangan ini amat indah dan menyeronokkan..hehe..pngalaman brsama warga stadium amat bermakna,,pngalamn mnjaga anak2 murid juga mnjadikan Che MaH lebih bertanggungjawab..Photobucketececececece..hihihi..Photobucketokla,,TATA animated,gif

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi