Saturday, October 20, 2012

MaKiN HaMPiR


Daisypath Wedding tickers



As Salam..

Tik Tok Tik Tok..
Dah 1 bulan 3 minggu 6 hari lagi sebelum E-day..wahhh
Cuak ke bebehhhh..
Masa sungguh pantas berlalu..
Hari yang dinantikan makin hampir nampaknye..huhu
walaupun hanya ikatan pertunangan..
CM tetap berdebar jugak..
sebabnye ia melibatkan keluarga kedua2 belah pihak..
persediaan baru 40% tau..huhu
cmne tak berdebor..
susah nk bergerak tak de kete ni..
kete masih di bengkel..
sebab tu xdpt nk buat sperti yang dirancang..huhu
nak beli barang2 pe smua..
doorgift, hantaran..mcm2 la..
kena la tunggu Cuti Sekolah..huhu
mcm nak kawen lak kan..
walaupom buat simple je tapi berdebor jugak..huhu
harap2 smuanye baik2 saje..smuanye brjalan dgn lancar..

hujung minggu depan cik abg nk dtg MERISIK
2 Zulhijjah 1433H
wahhh...cuak ke bebeh lagi..huhu
insyaAllah klu xde ape2, slamat lah CM dirisik..
nnt nak kongsi dlm blog trsyg ni..hihi
dh mcm diari hidup lak blog ni..
lantaklah org nk ckp pe..
this is MY BLOG..
hehe..

arghhh..berdebornyeee...
skrg ni pom dah start prepare utk majlis kawen..
ngah buat checklist lg..
mungkin 6 bulan je bertunang..
tengok la keadaan cmne..
klu sempat buat prsiapan leh la kawen cepat2..
insyaAllah kalau xde halangan..
ape yg perlu diingat..
KITA HANYA MERANCANG, NAMUN ALLAH JUA YANG MENENTUKAN..

ape yg CM perlu buat..
rancang dengan teliti..
buat persiapan awal2..
ape yg perlu ditempah, tempah la..
ape yg perlu dibincang, bincang la..
barang2 hantaran kawen mesti di settle kan hujung tahun ni..
lagipom hujung tahun ni biase banyak SALE kan..hehe
dah jimat dah kt situ..
cuba kurangkan budget yg ade..
xpyh la nk membazir kan..
smua org ade pendapat masing2..
brgantung la pd kemampuan diri masing2..
biar SIMPLE asalkan nampak MERIAH dan CANTIK..hehe..
wahhh..tak sabar lak nak buat prsiapan kawen..hihihi
tengok blog2 dlm tenet pasal checklist dan prsiapan kawen..
dah mkin teruja nak buat jugak..
thanks to all B2B blogger yg dulu dan sekarang krn sudi berkongsi pengalaman dan idea..
thanks sgt2 sbb diorang bg INSPIRASI utk CM buat persiapan...hehe
insyaAllah..
smoga ALLAH permudahkan urusan kami..amin...






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi

SeGaLaNya UnTuKMu..AbaH dan Ummi